Skip to the content

News & Events

De Audine oplossingen zijn steeds vaker onderdeel als preventie en verzorgings oplossingen voor het oor. Daarom zijn we dan ook blij dat u ook bij meer dan 130 zelfstandige audiciens terecht kunt die zijn aangesloten bij de stichting HoorProfs. Voor meer informatie, klik hier

Op zaterdag en zondag 4 en 5 februari zal Audine tijdens de DUIKVAKER op de stand van DUIKEN magazine (stand 3060) om het uur gratis ear-checks doen. Ook bent u hier van harte welkom met al uw vragen over Oren & Watersport. Meer informatie klik hier

Onlangs verscheen er in DUIKEN magazine een artikel over hoe veel voorkomende oorproblemen in de (duik)watersport kan worden voorkomen. 

Dit artikel is geschreven door Menno Gaastra, duikmedisch arts en medisch directeur DAN Europe Nederland. Meer informatie klik hier.

Mijn eerdere scepsis is opgelost. Bijna dagelijks de SWIM gebruikt tijdens mijn duikvakantie op Bonaire. Top!

Geen vastzittend water, geen zout irritatie en nog genoeg voor thuis. Bedankt voor de aanrader.

G. Meyer, sportduiker

Betere zorg van hoortoestellen

Naast goed drogen en UV-C is het verwijderen van oorsmeer en huidschilfers net zo belangrijk. Dit verwijderen is aanbevolen met vochtige schoonmaak doekjes zonder zeep-bestandelen om het kweken van problemen tegen te gaan.