Skip to the content

Audiol, AudiolSwim en Drybox 3.0 nu ook verkrijgbaar via alle HoorProfs audiciens

De Audine oplossingen zijn steeds vaker onderdeel van preventieve oplossingen voor het oor. Daarom zijn we dan ook blij dat u ook bij meer dan 130 zelfstandige audiciens terecht kunt die zijn aangesloten bij de stichting HoorProfs.

Hier kunt u voortaan terecht voor Audiol® olijfolie oorspray, AudiolSwim® het onzichtbare zwemdopje dat gezonde oren gezond houdt in water en de Audia Akustik DRYBOX 3.0 Avantgarde UV-C voor het dagelijkse onderhoud van hoortoestellen, In-Ear monitors.

Audiol® de op natuurlijke olie-basis (olijfolie) oorspray dat preventief verstoppingen van oorsmeer en zelfs onnodig uitspuiten van de gehoorgang voorkomt.

Bij uitstek staan de audiciens van HoorProfs bekend om hun goede aanpak, (na)zorg en kwaliteit van advies. U vindt de zelfstandige audicien verspreid door heel Nederland, klik hier.

Mijn eerdere scepsis is opgelost. Bijna dagelijks de SWIM gebruikt tijdens mijn duikvakantie op Bonaire. Top!

Geen vastzittend water, geen zout irritatie en nog genoeg voor thuis. Bedankt voor de aanrader.

G. Meyer, sportduiker

Betere zorg van hoortoestellen

Naast goed drogen en UV-C is het verwijderen van oorsmeer en huidschilfers net zo belangrijk. Dit verwijderen is aanbevolen met vochtige schoonmaak doekjes zonder zeep-bestandelen om het kweken van problemen tegen te gaan.