Skip to the content

Beter Horen neemt Audiol en AudiolSwim op in het kernassortiment

Beter Horen heeft onlangs bewust gekozen om hun clientèle te helpen oorsmeer en oorproppen te voorkomen, met Audiol oorspray. Dit medisch hulpmiddel is een zelfzorg product dat zich heeft bewezen in de praktijk en gaat zowel oorproppen tegen als dat het het onnodig uitspuiten van de oren voorkomt.

Oorspecialisten zijn het er allemaal over eens dat een oor zichzelf schoon houdt. Wat nu als er een teveel aan oorsmeer ontstaat of dat door het dragen van hoortoestellen en oordopjes er oorproppen ontstaan? Dit komt dusdanig vaak voor dat voorkomen beter is dan genezen.

Zodoende wenst Beter Horen ook hiermee de beste oplossing aan te bieden. Geen producten die nieuwe problemen geven zoals jeuk of toename van bacteriën zoals met zoutwater-oorsprays, niet onnodig de gehoorgang laten uitspuiten zodat men weken zonder de natuurlijke beschermlaag zich moet weren tegen oor-infecties. Gewoon een natuurlijke oplossing van Moeder Natuur (olijfolie) in een vernuftige verstuiver eens in de 1 of 2 weken een pufje Audiol in de gehoorgang brengen en het oorsmeer wordt op natuurlijke wijze geholpen zonder dat er nieuwe oorproppen ontstaan. 

Voor de watersporters die oorproblemen willen voorkomen is AudiolSwim ook verkrijgbaar bij Beter Horen. Gezonde oren gezond houden in water tijdens. De waterafstotende werking van AudiolSwim zorgt dat vastzittend water wordt afgestoten en vuil en bezinksel niet in de gehoorgang kan achterblijven. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat AudiolSwim zwemmersoor (otitis externa) voorkomt en als onzichtbaar zwemdopje zorgt dat er altijd zonder enig risico wel kan worden geklaard.

Wat zijn de unieke en onderscheidende kenmerken van Audiol olijfolie oorsprays ten opzichte van zoutwater oorsprays (zoals Otalgan en Audispray), oliedruppels? Lees hier verder.

Mijn eerdere scepsis is opgelost. Bijna dagelijks de SWIM gebruikt tijdens mijn duikvakantie op Bonaire. Top!

Geen vastzittend water, geen zout irritatie en nog genoeg voor thuis. Bedankt voor de aanrader.

G. Meyer, sportduiker

Betere zorg van hoortoestellen

Naast goed drogen en UV-C is het verwijderen van oorsmeer en huidschilfers net zo belangrijk. Dit verwijderen is aanbevolen met vochtige schoonmaak doekjes zonder zeep-bestandelen om het kweken van problemen tegen te gaan.