Skip to the content

Audiol ® olijf olie oorspray

Audiol Olijfolie oorspray

Audiol helpt het oor op natuurlijke wijze een teveel aan oorsmeer zachter te maken en af te voeren zonder ongemak of geknoei.

Het oor is een fantastisch zintuig met een groot zelfregulerend vermogen, soms kan de gehoorgang hulp gebruiken bij de afvoer van het oorsmeer bij frequent gebruik van oordopjes, hoortoestellen en In-Ear monitors, of natuurlijke aanleg.

Audiol is een medisch klasse 1 goedgekeurd hulpmiddel dat als oorspray-oplossing de gehoorgang per keer met 0,05ml verneveld met 100% natuurlijke (olijf) olie. Veilig, eenvoudig en effectief voor oren vanaf 1 jaar oud.

Natuurlijk, preventief en medisch verantwoord te gebruiken voor zelfzorg en verkrijgbaar bij uw apotheek en audicien.

 

Oplossen of verhelpen van teveel oorsmeer?

Audiol helpt om onnodig uitspuiten te voorkomen bij een blokkade of grotere hoeveelheid cerumen. Gebruik Audiol dan maximaal 3-4 dagen, 2x per dag, 1-2 pufjes. Verwijder dagelijks met een tissue het overtollige oorsmeer. (Dosering ligt tussen 0,80 -1,60ml in 4 dagen). Hoe herhaling te voorkomen?

Eens per 1-2 weken 1, of 2 pufjes Audiol voorkomt veel stuwing van het oorsmeer, als lubricant heeft het voordeel dat het residu van Audiol op de huid nihil is, dit ten opzichte van Aloë vera crèmes en oliedruppels. Dit in combinatie met een goede zelfzorg en hygiëne op otoplastieken en hoortoestellen voorkomen veel (terugkerende) oorzaken en oorproblemen.

Audiol olijfolie oorspray

4-6 weken na het uitspuiten is de gehoorgang onbeschermd en extra vatbaar voor zeep-, zee-, zwem-, bad-water en wattenstaafjes.

Het gebruik van Audiol® wordt door vele vakkundige oor- en gehoor-specialisten aanbevolen, voordat men besluit de gehoorgang te laten uitspuiten door een arts. Audiol olijfolie heeft een preventieve functie. Het is de meest natuurlijk vriendelijke manier om de gehoorgang te helpen zichzelf schoon te houden. Audiol helpt gezonde oren gezond te houden.

Geen enkele oorspray of oordruppels zonder doktersadvies gebruiken in geval van: trommelvlies perforatie, otitis externa, zwemmersoor, aanhoudende jeuk, trommelvliesbuisjes, loopoor, etc.

undefined

Audiol olijfolie bevat polyphenols (anti-oxidanten) met anti- schimmel en antibacteriële karakteristieken en bevat tevens vitamine E. Vitamine E bevordert een gezonde huid.

Verkrijgbaar in handige verstuiver met 10ml inhoud en 200 doseringen. Audiol® is persoonsgebonden en na ingebruikname gegarandeerd goed voor 6 maanden en inzetbaar vanaf 1 jaar oud. Adviesprijs € 10,95

Downloads:
NL-brochure of handleiding/PIL 
FR-brochure of informations/PIL

undefined

De voordelen van Audiol® Olijfolie spray:

  • Gaat schimmelwerking in het oor tegen
  • Vitamine E verzorgt de gehoorgang
  • Olijfolie verwijdert oorsmeer eenvoudig en op natuurlijke wijze
  • Preventief het ontstaan van verstopte oren tegen gaan
  • Vermindert de noodzaak tot uitspuiten bij een (huis)arts
  • Gepatenteerde olie-verstuiver, 200 doseringen van 0,05ml
  • Ook tegen vastzittend water

Noodzaak voor het uitspuiten van de oren wordt, door gebruik van natuurlijke oliën als olijf-, lavendel- of kokosolie, sterk verminderd en u behoudt daarmee uw natuurlijke bescherming.

Speciaal voor de regelmatige watersporter of vakantieganger is er Audiol®Swim

Het onzichtbare zwemdopje

> Audine

Audine Healthcare Int.
Nobelstraat 16 BU6
2693 BC 's-Gravenzande
the Netherlands

Email: hello@audine.eu
Tel:  +31 (0)10 2251588
Fax: +31 (0)84 7171918

VAT/BTW: NL133343741B01
IBAN: NL43RABO0396322948

Via Google® Translate
in Deutsch 
en Français 
in English 

 

Audiol, simpel, slim, inventief en doeltreffend!

R. van der Laan, watersport-specialist

Mijn eerdere scepsis is opgelost. Bijna dagelijks de SWIM gebruikt tijdens mijn duikvakantie op Bonaire. Top!

Geen vastzittend water, geen zout irritatie en nog genoeg voor thuis. Bedankt voor de aanrader.

G. Meyer, sportduiker

Betere zorg van hoortoestellen

Naast goed drogen en UV-C is het verwijderen van oorsmeer en huidschilfers net zo belangrijk. Dit verwijderen is aanbevolen met vochtige schoonmaak doekjes zonder zeep-bestandelen om het kweken van problemen tegen te gaan.