Skip to the content

DryBOX 3.0 UV-C droogstation

DryBOX 3.0 AVANTGARDE UV-C open

De topscoorder en centrale verdediger in het effectief dagelijks onderhoud aan uw hoortoestellen, CI, BAHA, in-ear monitors of otoplastieken. Een vochtig schoonmaak doekje en een UV-C droogstation zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar om problemen te voorkomen.

DryBOX 3.0 avantgarde is maximaal geoptimaliseerd voor het drogen en desinfecteren van oor-elektronica. 

Dagelijkse zorg en onderhoud helpt het oor en de oor-hygiëne tegen huid-irritaties en oor-infecties. Hoortoestellen en otoplastieken kunnen makkelijk een bron van ellende worden. Aanbevolen is dan ook om dagelijks oog te hebben voor onderhoud aan (elektronische) oor-apparaten.

De adviesprijs is € 89,90 inclusief 2 jaar fabrieksgarantie. Verkrijgbaar via uw audicien, oor-specialisten en online

Per saldo voorkomt goede oor-hygiëne met minder uitval + minder reparatie-bezoekjes aan de audicien, minder ongemak, minder kosten. 

Eenvoudig in gebruik, met 1 sensor-knop te bedienen, met keuze uit twee droogprogramma's, 2,5u of 5uur, bij 50 ºC.

De eenvoud wordt door hoogwaardige techniek aangestuurd middels een micro-processor, meet-sensoren, touch-button, zonder bewegende delen en schakelt zichzelf uit. Het apparaat valt in bedrijf niet op in een (donkere) kamer.

Per sessie zal een dubbele UV-C behandeling van 7 minuten naast drogen het nodige extra doen. De tweede UV-C behandeling wordt aan het einde van de droog-cyclus uitgevoerd. De DRYBOX 3.0 UV-C is specifiek op 253,7 nm vanwege het kiemdodende effect op deze natuurlijke bandbreedte. De aanwezige bacteriën, schimmels en virussen worden geneutraliseerd met 99.98%.

Audia Akustik heeft samen met Audine deze DryBOX 3.0 samengesteld en doet wat u van een slim en bewezen Duits product met Hollands extra's mag verwachten.

Onopvallend goed voor dagelijks drogen en desinfecteren

Uitgerust met een zuinige klasse 5 AC-adapter met USB kost dagelijks gebruik qua energie-kosten minder dan 1 € per jaar. Dit model is zonder slijtage van bewegende delen of extra kosten voor droog tabletten, dry-brik, of vervangende UV-C lamp.

In geval van nood kan men ook drogen met zoutpotjes, chemische droog-tabletten, rijst als tijdelijk alternatief. Wel is het zo dat bij te snel drogen de kristallen versneld de slangetjes, tubes, microfoon-ingang en behuizing aantasten.

Drogen bij een te lage temperatuur (40-45ºC) brengt een wildgroei op gang voor schimmels en bacteriën, vandaar dat de DryBOX 3.0 de temperatuur regelt via een micro-chip en sensor voor een constante temperatuur van 50ºC ongeacht de omgevingstemperatuur.

Download Handleiding/User-manual/Informations

 

Drybox Combo-deal

Tijdelijk is er bij een combinatie-aanbieding van de Drybox 3.0 UVC + Audiol olijfolie oorspray en Romed alcoholwipes. Klik hier voor meer informatie.

undefined 

> Audine

Audine Healthcare Int.
Nobelstraat 16 BU6
2693 BC 's-Gravenzande
the Netherlands

Email: hello@audine.eu
Tel:  +31 (0)10 2251588
Fax: +31 (0)84 7171918

VAT/BTW: NL133343741B01
IBAN: NL43RABO0396322948

Via Google® Translate
in Deutsch 
en Français 
in English 

 

Betere zorg van hoortoestellen

Naast goed drogen en UV-C is het verwijderen van oorsmeer en huidschilfers net zo belangrijk. Dit verwijderen is aanbevolen met vochtige schoonmaak doekjes zonder zeep-bestandelen om het kweken van problemen tegen te gaan.

Audiol, simpel, slim, inventief en doeltreffend!

R. van der Laan, watersport-specialist