Skip to the content

Doc's Proplugs® NONvented oordopjes

Content Center (Navigation right)

NONvented Proplugs® oordopjes onderscheiden zich door hun medisch CE, vorm, materiaal en werking. Hiermee het enige alternatief wanneer een ander type oordopje niet mag worden gebruikt of gemaakt.

Ready-to-go oordop met veilig en prettig draagcomfort.

Deze oordoppen voldoen 100% aan het medische CE waardoor ze verantwoord kunnen worden ingezet bij beperken of voorkomen van oor-infectie, of bij herstel na het plaatsen van trommelvliesbuisjes en de gehoorgang met rust laten.

Dit wordt bereikt door het weghouden van invloeden van buitenaf, zoals zeep, shampoo, water, stof, kou en tegenhouden van wattenstaafjes.

De Proplugs® oordopjes zijn wel te desinfecteren met alcohol en gaan 3-5 jaar mee. Het schoonmaken van oordopjes met zeep wordt afgeraden, zeep bevat vaak fosfaat wat voeding is voor bacteriën en schimmels.

De NONvented oordopjes beschermen dagelijks het oor en bespoedigen het herstel van een: Loopoor, trommelvliesperforatie, oorinfectie, na plaatsing van trommelvliesbuisjes of bij aanhoudende huid-irritatie van de gehoorgang. Adviesprijs € 22,00 per paar

Het type Proplugs® VENTED biedt de oren preventie, gemak en veiligheid tijdens, in, onder of door water(sport) en vliegen.

Lees verder op Proplugs.eu

Mijn eerdere scepsis is opgelost. Bijna dagelijks de SWIM gebruikt tijdens mijn duikvakantie op Bonaire. Top!

Geen vastzittend water, geen zout irritatie en nog genoeg voor thuis. Bedankt voor de aanrader.

G. Meyer, sportduiker

Betere zorg van hoortoestellen

Naast goed drogen en UV-C is het verwijderen van oorsmeer en huidschilfers net zo belangrijk. Dit verwijderen is aanbevolen met vochtige schoonmaak doekjes zonder zeep-bestandelen om het kweken van problemen tegen te gaan.