Skip to the content

lastig, voortaan beter voorkomen

Oorproblemen zijn vaak onnodig en vragen goede behandeling voor een voorspoedig herstel. Informatie delen helpt om (erger) te voorkomen.

Hopelijk vindt u via audine wat u wilde weten om tot een goede keuze te komen van uw oor-hulpmiddelen en toekomstige preventie aanpak.

Duikers- en zwemmersoor (Otitis Externa)

Zwemmersoor, Otitis Externa of uitwendige gehoorgangontsteking ontstaat doordat het oorsmeer als beschermingslaag niet meer intact, of geheel weg is en allerlei invloeden vrij spel hebben. Hoe doorbreek je dit of voorkom je het?

Trommelvliesbuisjes (tympanostomie)

Tympanostomie patiënten kunnen contact met zeepwater, shampoo, chloorhoudend water (zwembad) beter vermijden, zeker de eerste weken na plaatsing. Echter, met het dragen van Doc’s Proplugs NON-Vented is het binnenoor beschermd tijdens het douchen, haren wassen.

Surfersoor (Exostosis Externa)

Surfersoor (Exostosis Externa) is een vervelende aandoening waar iedere watersporter mee te maken kan krijgen. Het is een botvorming onder de huid in de gehoorgang, wat gestaag kan groeien door invloed van kouder water (<18°C). In het begin - kan wat jaren duren- is er weinig ongemak alswel meer ...

> Audine

Audine Healthcare Int.
Nobelstraat 16 BU6
2693 BC 's-Gravenzande
the Netherlands

Email: hello@audine.eu
Tel:  +31 (0)10 2251588
Fax: +31 (0)84 7171918

VAT/BTW: NL133343741B01
IBAN: NL43RABO0396322948

Via Google® Translate
in Deutsch 
en Français 
in English 

 

Betere zorg van hoortoestellen

Naast goed drogen en UV-C is het verwijderen van oorsmeer en huidschilfers net zo belangrijk. Dit verwijderen is aanbevolen met vochtige schoonmaak doekjes zonder zeep-bestandelen om het kweken van problemen tegen te gaan.